logo
stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Contact
Pers
  Geschiedenis
  Wie is wie
  Partners  
  Sponsors  
  Zaalverhuur  
  Boeken  
  Links  
  E-zine  
  Vacatures  
  Vrijwilligers & jobstudenten  GULLE SPEELVOGELS GEZOCHT!

Speelgoedmuseum Mechelen verhuist! En dat nieuwe museum, dat komt er niet zomaar! Er is heel wat nodig om alles in orde te krijgen. Van de praktische verhuizing tot de aankoop van nieuwe meubelstukken, de komende maanden staat er nog heel wat te gebeuren.

Naar de crowdfunding!

DRAAG JIJ ONZE SPEELSE TOEKOMSTPLANNEN EEN WARM HART TOE?

Steun ons met een financieel duwtje in de rug. Dankzij jouw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld een waardevol collectiestuk inpakken en verhuizen. Of je verzekert de huur en brandstof van onze verhuiswagen. Interesse om een groter bedrag te schenken? Dan maak je het museum extra toegankelijk en financier je de aankoop van vitrinekasten.
Een aanrader is het peter-meter verhuispakket, daarbij wordt jouw naam gedurende 1 jaar digitaal vermeld bij één van de 920 speelgoedcollectiestukken die tentoongesteld worden in het nieuwe museum. Vanaf 40 euro is je gift bovendien fiscaal aftrekbaar en krijg je 45% van je gift terug.

HOE BIJDRAGEN?

1. Ga naar crowdfunding.speelgoedmuseum.be en kies je gesponsorde pakket. Je kan meteen online afrekenen.

2. Als je de link crowdfunding.speelgoedmuseum.be deelt met vrienden, familie, collega's en/of kennissen, help je ons ook al vooruit.

3. Geef je liever een vrije bijdrage? Stort je gift op rekeningnummer BE60 8805 0104 6170 met vermelding van 'gift speelgoedmuseum', je volledige naam, postadres en rijksregisternummer.

4. Kom persoonlijk langs in het museum om je gift aan de balie te doen.

5. Wil je op een andere manier steunen? Koop via Trooper je online aankopen via Bol, Takeaway, foodbag en heel wat andere online shops aan. Speelgoedmuseum Mechelen vzw krijgt via die affiliate link dan een klein percentage.

trooper speelgoedmuseum

WORD PARTNER OF SPONSOR

Ben je een bedrijf en wil je graag een pakket op maat en/of wil je sponsoring in natura doen? Stuur een mailtje naar communicatie@speelgoedmuseum.be.