logo stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Groepen
  Jeugdbewegingen
  Zoektochten
  Verjaardagsfeestjes
  Gezinskoffer
  Bibliotheek
  Speelzaal
  Museumshop 't Hobbelpaard  
  Uitleendienst  
     
     
     
     

Zoektocht zomervakantie

Ruik jij wat ik ruik? Zoek de schat van Vlieg in het Speelgoedmuseum!

Kom jij tijdens de zomervakantie jagen op een schat van Vlieg in het Speelgoedmuseum? Dan heb je een goede neus nodig! Gelukkig krijg je hulp van de olifanten Ollie en Pistache. Zij hebben niet alleen de langste, maar ook de beste neus van alle dieren. Samen gaan jullie op tocht door het museum en voeren jullie allerlei zoek- en doeopdrachten uit. Wat voor geuren hangen er in het berendorp? En hoe ruikt speelgoed uit Mexico? Wie ontdekt wat de lievelingsgeur van Ollie en Pistache is, vindt misschien wel de schatkist!      

Ook bij onze partners in en rond Mechelen kan je op zoek naar de schat van Vlieg. Vraag een stempelkaart bij één van de deelnemende partners, bezoek minstens drie schattenlocaties en ruil je stempelkaart om voor een bezoek aan de Sint-Romboutstoren (kind gratis, volwassene 6 euro) 

Op deze locaties in Mechelen kan je ook nog een schat zoeken: Jeugdbib MechelenUiT in Mechelen, Kazerne Dossin, het Vrijbroekpark, Domein TivoliSportimonium (Hofstade) en ’t Grom (Sint-Katelijne-Waver). 

 

Vorige zoektocht: Paasvakantie

Schiftingsvraag paasvakantie: Hoeveel paaseieren tel je in de kast? 

Oplossing schiftingsvraag: 245 paaseieren!

Winnaars vakantiezoektocht paasvakantie:

Help piraat Ruby!
Hanne Timperman
Alice Van Hiel Dorssemont

De supertest van de super 4
Willem Lorein
Nout Jonckers