logo stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Groepen
  Jeugdbewegingen
  Zoektochten
  Verjaardagsfeestjes
  Gezinskoffer
  Bibliotheek
  Speelzaal
  Museumshop 't Hobbelpaard  
  Uitleendienst  
     
     
     
     

NIEUW: Barbie BFF dagbeleving
(prijs op aanvraag)

Iets te vieren? Beleef samen met je BFF('s) een dagje in Barbiestijl! Je wordt verwelkomd met een lekker glaasje roze bubbels en hapje of koffie en taart, ontdekt de tijdelijke tentoonstelling 'Barbie: 60 jaar modemuze' met een gids en gaat aan de slag in een modieuze creatieve workshop!

NIEUW: Barbie rondleiding
(€ 40 + toegangsprijs)

lego rondleiding

Barbie werd 60! Dat vieren we in stijl met de tijdelijke tentoonstelling 'Barbie: 60 jaar modemuze'. Flaneer met een gids langs 60 jaar modegeschiedenis met Barbie in de hoofdrol. Tijdens deze unieke rondleiding kom je nog meer te weten over deze iconische dame!

NIEUW: Barbie aanbod Els Schouten: Lezing en/of Barbieworkshop
(prijs op aanvraag)

lego rondleiding

Els verzamelt al 35 jaar alles wat met Barbie te maken heeft en hielp onze expo 'Barbie: 60 jaar modemuze' vervolledigen met enkele unieke stukken. Els verzamelt niet zomaar, ze ademt Barbie! Daarom kan je haar ook boeken voor een boeiende lezing over de bekende pop én biedt ze een workshop waarbij je Barbieoutfits met klei maakt. De kers op de taart je groepsuitstap naar het Speelgoedmuseum.    

Praktisch:

Actieve rondleiding voor volwassenen in groepsverband
(€ 40 + toegangsprijs)

Haal je graag het uiterste uit een museumbezoek en ben je vooral op zoek naar de verhalen achter de collectie? Boek een rondleiding en ontdek samen met de gids een aantal topafdelingen van het museum. Herbeleef je kindertijd aan de hand van spel en speelgoed. Spelletjes uit de oude doos zoals bikkelen, tollen, reep-lopen, ... worden gedemonstreerd of zelf uitgetest. Ben je klaar om je jeugdherinneringen terug tot leven te wekken?

Speelse rondleiding voor groot en klein
(€ 40 + toegangsprijs)

Ben je op zoek naar een begeleide activiteit waar zowel jij als je kinderen aan kunnen deelnemen? Reserveer dan voor deze speelse rondleiding voor groot en klein. Met deze nieuwe groepsformule werkte het Speelgoedmuseum een rondleiding uit waar zowel volwassenen als kinderen geniet van hebben. Neem dus gerust ook je broers, zussen, ouders, neven en nichten, vrienden of collega's en ook hun kinderen mee. Samen gaan jullie onder begeleiding van een gids op tocht door het Speelgoedmuseum met een koffer boordevol activiteiten en weetjes.

WAT: Actieve rondleiding voor volwassenen en kinderen.
VOOR WIE: Geschikt voor volwassenen en kinderen van 4 tot 12 jaar in groepsverband.
GROOTTE GROEP: Een groep mag bestaan uit maximaal 20 mensen.
PRIJS: 40 euro per gids.

Groepsprijs (Mogelijk vanaf 15 betalende personen)
Toegang Speelgoedmuseum
Volw.: €8,50
65+: €8
Kind: €6,50

Extra mogelijkheden: (prijs bovenop groepstarief)

Gidsing (1 uur)   40 euro (max. 20 personen)