logo stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Groepen
  Jeugdbewegingen
  Zoektochten
  Verjaardagsfeestjes
  Gezinskoffer
  Bibliotheek
  Speelzaal
  Museumshop 't Hobbelpaard  
  Uitleendienst  
     
     
     
     

NIEUW: Barbie BFF dagbeleving
(prijs op aanvraag)

Iets te vieren? Beleef samen met je BFF('s) een dagje in Barbiestijl! Je wordt verwelkomd met een lekker glaasje roze bubbels en hapje of koffie en taart, ontdekt de tijdelijke tentoonstelling 'Barbie: 60 jaar modemuze' met een gids en gaat aan de slag in een modieuze creatieve workshop!

NIEUW: Barbie rondleiding
(€ 40 + toegangsprijs)

lego rondleiding

Barbie werd 60! Dat vieren we in stijl met de tijdelijke tentoonstelling 'Barbie: 60 jaar modemuze'. Flaneer met een gids langs 60 jaar modegeschiedenis met Barbie in de hoofdrol. Tijdens deze unieke rondleiding kom je nog meer te weten over deze iconische dame!

LEGO rondleiding (nog tot eind september)
(€ 40 + toegangsprijs)

In 2018 blies het LEGO blokje 60 kaarsjes uit! Met de tentoonstelling 'Het LEGO Blokje: 60 jaar creatief bouwplezier' vieren we dit in stijl. Heeft dit bekende bouwblokje je altijd gefascineerd? Beleef dan vanaf nu de rondleiding die je meeneemt doorheen de decennia en toont hoe het blokje generaties blijft inspireren tot creatieve en inventieve bouwwerken. Volg het populaire constructiespeelgoed van bij het ontstaan op de werkbank van Christiansen tot in de speelgoedwinkel. 

Actieve rondleiding voor volwassenen in groepsverband
(€ 40 + toegangsprijs)

Haal je graag het uiterste uit een museumbezoek en ben je vooral op zoek naar de verhalen achter de collectie? Boek een rondleiding en ontdek samen met de gids een aantal topafdelingen van het museum. Herbeleef je kindertijd aan de hand van spel en speelgoed. Spelletjes uit de oude doos zoals bikkelen, tollen, reep-lopen, ... worden gedemonstreerd of zelf uitgetest. Ben je klaar om je jeugdherinneringen terug tot leven te wekken?

Speelse rondleiding voor groot en klein
(€ 40 + toegangsprijs)

Ben je op zoek naar een begeleide activiteit waar zowel jij als je kinderen aan kunnen deelnemen? Reserveer dan voor deze speelse rondleiding voor groot en klein. Met deze nieuwe groepsformule werkte het Speelgoedmuseum een rondleiding uit waar zowel volwassenen als kinderen geniet van hebben. Neem dus gerust ook je broers, zussen, ouders, neven en nichten, vrienden of collega's en ook hun kinderen mee. Samen gaan jullie onder begeleiding van een gids op tocht door het Speelgoedmuseum met een koffer boordevol activiteiten en weetjes.

WAT: Actieve rondleiding voor volwassenen en kinderen.
VOOR WIE: Geschikt voor volwassenen en kinderen van 4 tot 12 jaar in groepsverband.
GROOTTE GROEP: Een groep mag bestaan uit maximaal 20 mensen.
PRIJS: 40 euro per gids.

Groepsprijs (Mogelijk vanaf 15 betalende personen)
Toegang Speelgoedmuseum
Volw.: €8,50
65+: €8
Kind: €6,50

Extra mogelijkheden: (prijs bovenop groepstarief)

Gidsing (1 uur)   40 euro (max. 20 personen)