logo
stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Contact
Pers
  Geschiedenis
  Wie is wie
  Partners  
  Sponsors  
  Zaalverhuur  
  Boeken  
  Links  
  E-zine  
  Vacatures  
  Vrijwilligers & jobstudenten  

steun het speelgoedmuseum

 

Hoewel het Speelgoedmuseum als erkend museum een subsidie ontvangt, opereert het onafhankelijk als vzw en genereert het zelf 60% van haar werkingsbudget o.a. via entreegelden. Corona heeft echter stevig ingehakt op de inkomsten. Helaas komt het museum niet in aanmerking voor de steunmaatregelen van het Vlaams Noodfonds Cultuur.
Wie de toekomstplannen van het Speelgoedmuseum een warm hart toedraagt, kan de realisatie van het nieuwe museum steunen met een gift. Dankzij jouw bijdrage waarborgen we de kwaliteit van het nieuwe museum en maken we ruimte voor innovatie.

Krijg 60% van je gift terug in 2020

Een opsteker voor jou en voor ons: omwille van de coronacrisis heeft de Belgische regering besloten om voor 2020 de fiscale aftrekbaarheid te verhogen van 45% naar 60%. Voor een gift van 40 euro bijvoorbeeld, betaal je slechts 16 euro. Een interessante stimulans om meer steun te geven aan organisaties waarvan de activiteiten niet gespaard zijn gebleven door corona.

Bouw je mee aan onze toekomst? Doe dan een gift op rekeningnummer BE60 8805 0104 6170 met vermelding van ‘Gift nieuw Speelgoedmuseum’ en je volledige naam en postadres.

Meer weten?

Steun je het museum graag op een andere manier?

Word partner of sponsor


Interesse om als bedrijf samen te werken? We gaan graag in dialoog om sponsor- of partnershipmogelijkheden op maat van uw bedrijf te creëren.

Contacteer ons voor een afspraak.