TERUG

PERSBERICHT

Vanaf 1 maart heeft Speelgoedmuseum Mechelen een nieuwe algemene directeur: Rudi Rasschaert. Hij zal instaan voor het zakelijk management en de strategische positionering van het Speelgoedmuseum binnen de erfgoed-sector en het toeristisch landschap in Vlaanderen.

Rudi Rasschaert is geen onbekende in de toeristische en de vrijetijdssector. Hij heeft managmentervaring bij tal van organisaties: ex-voorzitter Toeristische attracties vzw, directeur van Mini-Europa, Oceade en Bobbejaanland. Hij was ook manager bij Thomas Cook en reorganiseerde high-end sportclubs.

Rudi heeft als bruggenbouwer zijn successen behaald door op een structurele manier de medewerkers op een hoger te niveau te tillen, werkende vanuit de kracht van het ‘product’. Ook het Speelgoedmuseum heeft heel veel potentieel, zowel bij de stafleden als vanuit de collectie zelf. Al spelend vaardigheden verwerven, iedereen van ons heeft het gedaan. De uitdaging bestaat erin om het Speelgoedmuseum nog plezanter, (inter-)actiever te maken en te laten aanknopen met het beste dat er momenteel op museaal vlak wordt gebracht voor kinderen, ouders en grootouders.

 


Rudi Rasschaert, Algemeen directeur Speelgoedmuseum Mechelen

Afbeelding: hogere resolutieCopyright © 2017 - Speelgoedmuseum Mechelen vzw - All rights reserved.