pimp je speelgoedkast

RUILBEURS OP 17 JUNI 2018: Praktisch info en reglement

Heb jij nog speelgoed in de kast liggen waar je niet meer mee speelt? Breng het voor 14 juni binnen in het
Speelgoedmuseum! We verzamelen al het speelgoed en op onze ruilbeurs op 17 juni kies je zelf een
‘nieuw’ stuk.

Door te ruilen krijgt je speelgoed een nieuw leven. Gooi het niet zomaar weg, zo zorgen we samen
zo voor een kleinere afvalberg. Veel ruilplezier!

INLEVEREN

Breng je speelgoed voor 14 juni binnen in het museum.

• Dinsdag tot zondag (Op maandag is het museum gesloten.)
  • Tussen 10u en 17u.

RUILEN

• Meld je op 17 juni aan in het museum.
  • Tussen 13u en 16u.
  • Krijg je jetons ter waarde van het speelgoed dat je zelf binnen bracht.
  • Kies een ander stuk speelgoed voor hetzelfde aantal jetons.

REGLEMENT RUILBEURS

1. Het speelgoed kan binnengebracht worden tot 14 juni 2018.
  2. Het speelgoed moet gereinigd en in goede staat zijn.
  3. Bij het binnenbrengen worden de gegevens van de schenker genoteerd en het aantal stuks. De persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt in
    functie van de ruilbeurs. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
  4. Het speelgoed dat binnengebracht wordt, kan niet meer teruggevraagd worden tijdens of na de ruilbeurs.
  5. De waarde van het speelgoed wordt bepaald door de medewerkers van het Speelgoedmuseum en uitgedrukt in jetons.
    • Minder dan 10 : 1 jeton
    • 10 - 20: 2 jetons
    • 20 - 40 : 3 jetons
    • + 40: 4 jetons

6. Op de ruildag (17 juni 2018) verneemt de schenker het aantal jetons waar hij/ zij recht op heeft.
  7. De schenker mag 3 stukken speelgoed binnenbrengen om te ruilen.
  8. De schenker kan op de ruildag een ander stuk speelgoed kiezen ter waarde van zijn/ haar jetons.
  9. Het Speelgoedmuseum staat niet garant voor wat er tijdens de ruilbeurs wordt aangeboden.
  10. Indien de schenker geen stuk speelgoed vindt om te ruilen, mag de schenker een surprise kiezen uit de grabbelton.
  11. Speelgoed dat niet geruild werd, gaat naar de ruilkast van ‘Het huis van het kind’ of een ander goed doel in de regio.
  12. Tegen het reglement van de ruilbeurs is geen beroep mogelijk.