banner zomer

Samson & Gert zijn in 2020 al 30 jaar lang dikke vrienden! We vieren deze mooie verjaardag en het afscheid van Gert
met een interactieve doe- en zoektocht. Breng al die jaren vol herinneringen en nostalgie opnieuw tot leven!

Enkele bekende personages uit de serie nemen je mee op ontdekkingstocht doorheen het museum.
Elk van hen voorziet je van een leuke zoekopdracht en doevraag.

Test de kennis van je (groot)ouders met de leuke weetjes over de verschillende figuren.

Aan het einde van de tocht ontdek je de speelgoedcollectie van enkele fans van het eerste uur.

met dank aan:

studio 100

meer activiteiten ontdek je in onze kalender!

WIN! Gezinsticket voor openingsfestijn op woensdagnamiddag 19 februari

En de winnaars zijn...

We lazen met veel plezier alle berichten die toestroomden op Facebook, Instagram en in onze mailbox. Zo veel mooie verhalen en herinneringen, het was een héél moeilijke beslissing.

Daarom kozen we niet 5 maar 8 winnaars uit die samen met hun gezin als allereerste de ontdekkingstocht & mini-expo mogen ontdekken: @tomrobert2000, @SenGfans, Ilse Luunn Walschaerts, Jacqueline Vlasselaer, Sylvia Pelicaen, Ine Fonteyn, Eveline Janssens en Dehlio Cocco

We nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om concreet af te spreken.

Proficiat aan de winnaars, maar ook aan alle andere deelnemers!

-------

Op 19 februari zetten we de ontdekkingstocht & mini expo feestelijk in!
We nodigen 5 gezinnen (2 volwassenen + 2 kinderen) uit om het als eerste te ontdekken.
Je krijgt ook een hapje & een drankje en wie weet wat media aandacht ;-)

Deelnemen?

• Stuur je afscheidswens aan Gert voor 12 februari naar communicatie@speelgoedmuseum.be
    (of reageer op ons Facebook en Instagram bericht)
  • Laat weten met wie jij op 19 februari zou komen mee feesten
  • Bezorg ons een telefoonnummer waarop we je vlot kunnen bereiken

Een onschuldige poot kiest uit alle inzendingen de winnaars, die we op 13 februari contacteren!