banner zomer

OPGELET:

Al onze activiteiten en evenementen, ... zijn tijdelijk geannuleerd door van de
sluiting van het museum omwille van de verstrengde maatregelen rond het coronavirus!

Klik hier voor meer informatie.

Samson & Gert zijn in 2020 al 30 jaar lang dikke vrienden! We vieren deze mooie verjaardag en het afscheid van Gert
met een interactieve doe- en zoektocht. Breng al die jaren vol herinneringen en nostalgie opnieuw tot leven!

Enkele bekende personages uit de serie nemen je mee op ontdekkingstocht doorheen het museum.
Elk van hen voorziet je van een leuke zoekopdracht en doevraag.

Test de kennis van je (groot)ouders met de leuke weetjes over de verschillende figuren.

Aan het einde van de tocht ontdek je de speelgoedcollectie van enkele fans van het eerste uur.

met dank aan:

studio 100

meer activiteiten ontdek je in onze kalender!

Winnaars vanaf maart en april

mat kreisy

In maart en april kiezen we uit de ingevulde formulieren telkens een winnaar die een gezinsticket voor het Speelgoedmuseum én deze grappige deurmat van Kreisy in de wacht sleept.

WINNAAR! gouden ticket voor de Afscheidsshow van Samson & Gert

winnaar gouden ticket

Deelnemers aan de zoektocht konden tot het einde van de krokusvakantie hun kans wagen om een gouden ticket te winnen voor de Samson & Gert afscheidsshow in het Pop-Up Theater te Puurs.

Tommy Willems wint het gouden gezinsticket voor de afscheidsshow van Samson & Gert in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs! Bedankt voor deze mooie nostalgische tekening die ook de nieuwe generatie Samson & Gert fans belicht!

Proficiat Tommy, hou je mailbox in de gaten en geniet met je gezin van de afscheidsshow!