Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk hem in je browser.


Deze zomervakantie opent er in het Speelgoedmuseum een nieuwe afdeling. Na educatief en mechanisch speelgoed is het nu de beurt aan een afdeling volledig gewijd aan robots en ruimte. Een bijzondere categorie speelgoed, boordevol robots, ruimtevaarders en ruimtetuigen!

Droom jij er wel eens van om astronaut te worden? Tijdens de maand juli, elke dinsdag tussen 14u en 16u kan je deelnemen aan een knutselworkshop in het thema van 'Ruimte'.

To infinity and beyond!

1

2

Ontleen deze leuke koffer boordevol spellen, ideaal voor een dagje naar het park, naar zee of gewoon in de tuin!

Meer info

 

 

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is zwart... En het zzzzoemt... Kom jij mee in onze vreemde spiegels kijken? Zie jij alle details in ons berendorp? Of heb je zin om onze nieuwe afdeling Robots en Ruimte door de ogen van een vlieg te zien? Kom deze zomer mee speuren naar de schat van Vlieg in het Speelgoedmuseum. Voer verschillende leuke kijkopdrachten uit. Vergeet vooral niet: kijk je ogen uit!

Ook bij onze partners in Mechelen kan je op zoek naar de schat van Vlieg. Vraag een stempelkaart bij 1 van de deelnemende partners, bezoek minstens 3 schattenlocaties en ruil je stempelkaart om voor een bezoek aan de Sint-Romboutstoren (kind gratis, volwassene 6 euro).

Op deze locaties in Mechelen kan je ook nog een schat zoeken: Jeugdbib Mechelen, UiT in Mechelen, Kazerne Dossin, Sportimonium, 't Grom en het Vrijbroekpark.

 

 


P
RAKTISCHE INFORMATIE:
Openingsuren
Open van dinsdag tot en met zondag
van 10 u tot 17 u.
Gesloten op maandag.
contact: info@speelgoedmuseum.be
tel. 015 55 70 75
www.speelgoedmuseum.be


Facebook
Word fan van onze facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! www.facebook.com/Speelgoedmuseummechelen

Wil je dit online magazine niet meer ontvangen? Stuur een mailtje naar uitschrijven@speelgoedmuseum.be

Speelgoedmuseum Mechelen vzw
Nekkerspoelstraat 21
B-2800 Mechelen

+32 15 55 70 75

Copyright © 2016 - Speelgoedmuseum Mechelen vzw - All rights reserved.